Mencari sesuatu?

Friday, 7 January 2011

IT: Blog header MyTinta Production vs BOSS (updated)



assalamualaikum.
Pernah dengar Mytinta produktion? Budak orange silence studio (BOSS)??entri kalini sengaja dibuat, kebetulan pulak sy pun menggunakan perkhidmatan daripada Mytinta Production dan BOSS dalam pembikinan blog ni, jadi, bagi membalas jasa mereka, sy nak promosi la sket kat sahabat2 produk yg telak dihasilkan oleh produksi ni.

sebelum tu kalau sahabat2 nampak ja logo ni, maknanya tu adalah daripada produksi MyTinta la tu,


Krew-krew dalam produksi ni adalah pelajar2 Universiti dan ada jugak yg bersekolah lagi, jadi hasil prduksi mereka agak terhad dan kebanyakkannya berbentuk 'Fancy' biasa la budak2..tp budak2 pon....hehe
ni antara hasil karya yg dah mereka buat.

Blog Header
Blog Secerah NurRahman punya..hehe

#1 header
#2 header
#3 header..keep going..

#5 header dan masih berterusan...
Sekarang punya..

ni cawangan NR pya..hehe

Blog Mengenai radio amatur


sebelum
sekarang
http://radiorosak90.blogspot.com/

Blog Kerohanian
http://harithfaisal.blogspot.com/

http://narmiez91.blogspot.com
http://shamim91.blogspot.com




Blog Peribadi






Blog Perkahwinan




Kartun-kartun2



kartun2 abg man pon depa buat juga!!! [lihat lagi]


KAd2 Fancy
Kad kahwin kakak
kad ari raya pon ada...
lagi kad raya!!
logo group dekat salah sebuah Universiti
kad raya 2011

ada banyak lagi...tp sy xtau nak cari kat mna..sbb kebanyakkan mereka ni xpublishkan kat banyak tempat...just terus bagi dekat orang yg nakkan hasil mereka nih, Tambah pulak MyTinta ni xada pulak buat website ka blog ka...sekadar begerak secara undergroud ataupon FB, tp xjumpak lagi kat mna FB mereka.. (baik xpaah cerita kan...adeh3)

Berminat dengan Blogheader MyTinta?
Kalau kalian berminat nak letak Blog header yang MyTinta buat nih, sahabat2 boleh ja tempah!!! hanya hantarkan email mcm mna yg kalian nak tu kat email ni [klik]. nnt sahabat2 terus la berurusan dengan dia, mcm mna citarasa sahabat2 tuk blog header yg sahabat2 nak tu, pasai bayaran..kena tya sendiri la..sbb dia ikut krew mna yg buatkan produk tu. jadik, senang cerita email ja la kat dia...

p/s:rasa2nya sahabat2 boleh sapat murah, sbb mereka pon xbergerak aktive mcm yg lain2, jadi pujuk2 la..lagi satu, kalau dah dapat header daripada MyTinta, share2 la link blog sahabat2 dgn sy,heheh

6 comments:

  1. pape hal..thanx 4 my header...
    syukran =D

    ReplyDelete
  2. @Aim^_^RunZ --kredit to Mytinta Production crew..kui3

    ReplyDelete
  3. wahh...keep it up nurRahman...hehe

    ReplyDelete
  4. Shantek??kena bagi tau la kat manager mytinta Producktion...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kongsi Kepada Rakan